2010. augusztus 4., szerda

Season 3 trailer


Végre itt van, megérkezett! A trailer amire már a második évad befejezése óta várunk! Megérte várni? Igen! Sajnos a 3. évad trailere jóval rövidebb a másodikénál, de ezt leszámítva nincs okunk panaszkodni, mert amilyen rövid, annyira jó lett!
Na de mire is számíthatunk majd?
Nos, ha minden igaz Grievous hatalmas előretörést tervez, így láthatunk majd rettentően epikus, korábban ezekhez még csak nem is fogható űr-és felszíni csatákat.
Emellett Cad Bane, és Aurra is szervezkedni fog, a kérdés csak az, vajon ezt a "valóságban", vagy csak Ashoka álmaiban/megérzéseiben teszik?
Azt már tudjuk a félperces preview óta, hogy Ashoka álmai eléggé kiemelkedő szerepet fognak kapni, és bizony 1-2, a trailerben látott rész eléggé álomszerűnek tűnik.
Ott van például amikor Cad Bane Malastare-on(!) fénykard párbajozik (!!!) Kenobival. Kizárt, hogy ez valóságos lenne, annyira nem illik a képbe. Tippem szerint az ott látható rész inkább Ashoka-nak valami megérzése lehet álmában, hogy "Obi-Want veszély fenyegeti", vagy valami ilyesmi.
Aztán Aurra is csak kizárólag ilyen eléggé furcsa, teljesen álomszerű jelenetekben tűnik fel, szóval lehet hogy őt csak a tudatallatija szülte (a végén még a clone wars is annyira mélyen bele fog menni az álom témába, mint az
Eredet), de aztán meg ki tudja. Szóval Ashoka körül még továbbra is sok a furcsaság, részben már ezeknek a kiderülése miatt is várom annyira Október 1.-jét (ne értsetek félre, nem szeretném hogy hamar véget érjen a szünet), amikor majd elstartol a harmadik évad.
Na de most tegyük félre az álmok tanulmányozását, inkább lépjünk tovább.
Szóval a trailer azt sejteti, hogy lesznek itt harcok dögivel. Itt lesz az általam legjobban várt rész(ek?), ugye amikor a droidok (gondolom a Grievous féle előretörés eredményeként) elérik Kamino-t, és megtámadják a Klónok hazáját, Kamino-t. Valószínűleg eléggé elkeseredett harcot fognak vívni, és a trailer is ezt igazolja. Lőgyakorlati termekben, szűk folyosókon, mindenhol fog folyni a harc, ahol elég sokan fogják képviseltetni magukat. Anakin, Obi-Wan, Shaak Ti, Rex, és a második évadban teljesen háttérbe húzódó Ventress is visszatér. Ha emlékeztek még a Rookies-ban említették, hogy ő kaminoi kém lenne. Lehet hogy az ő segítségével tudnak majd eljutni Kamino-ra. Magyarán Grievous-nek sikerülni fog az, amit a Rookies-ban nem tudott megvalósítani.
Emellett még láthatunk rövid részletet egy eléggé epikusnak tűnő, és rengeteg hajó részvételével lezajló űrcsatából, illetve Di mester is harcba fog szállni klóncsapataival egy bolygón, ami a találgatások szerint Ryloth. Persze én nem mondom biztosra, hogy az. Mindenesetre ha igen, akkor érdemes összehasonlítani az első évadban látott változatával. Ugye-ugye, hogy mennyivel színesebben, és szebben néz ki?
Gondolom nem csak az első és a második, hanem a második és a harmadik évad között is történt egy hangyányi szépítés, bővítés. Persze ha nem így lenne, akkor sem mondhatjuk azt, hogy "de hát akkor nem fejlődik semmiben sem az új évad...", mert elég ránézni a csatákra. Nekem az az érzésem, hogy sokkal nagyobban, és az eddig látottak alapján nem elképzelhetetlen, hogy jobbak is lesznek ezek a csaták.
Nagyon sok kérdés felmerülhet még a trailerrel kapcsolatban, remélem hogy a távolinak tűnő Október 1.-ig még fognak valami videót publikálni a nekünk. Jó lenne.

Ja, és egyébként már feltűnik itt is az új sisakforma, de úgytűnik hogy egyelőre még csak kevés klón fog olyat hordani. Nem lepődnék meg, ha szépen lassan egyre több új sisak lenne látható.

1 megjegyzés: