2010. augusztus 27., péntek

Season 3 Celebration V trailer

Bár sokan töltötték fel a youtube-ra a celebration V alkalmával bemutatott, véleményem szerint felejthetetlenül jól megcsinált trailert, a minőség az eredetiben a legjobb, én pedig nem adnék lejjebb a minőségből, ha egy ilyen profi trailerről van szó, szóval a youtube-ról nem akartam az sw.com-ról pedig nem tudtam (mivel hogy nem is lehet) belinkelni a videót, így csak annyit mondok kattanj rá shaak ti-ra, ha kiváncsi vagy a trailer-re , remélem érthető hogy gondoltam. Na de akkor magáról a trailer-ről is egy kicsit.
Elképesztő csaták, meglepően sok visszatérő szereplő - ami mellett azért ott van pár vadiúj is -, illetve egy csomó helyszín, amik között szintén vannak újak, de sok a visszatérő is. Bár ezek is mindha egy cseppet szebbek/kidolgozottabbak lennének mint régen, vagy legalábbis a rajtuk történt események remélhetőleg majd garantálni fogják, hogy ne azon törjük a fejünket, hogy "jééé, én ezt a helyet már láttam...".
A csaták között a kaminoi kapta a legnagyobb szerepet a trailerben. Lesz itt minden, fénykardpárbaj, Ventress, és a kémhajója, amire majd rá is fognak lőni a rakétavetős klónok, illetve a belső épületekben majd teljességgel el fog szabadulni a káosz, és hatalmas csatákat láthatunk majd. Ez persze nem is véletlen, hisz ez a klónok személyes háborúja, amit a hazájuk megtartásáért vívnak elkeseredett módon. Ja, és ha már klónok, Visszhang és Ötös is vissza fognak térni ebben a csatában.
A második Rylothi csata is nagyon igéretesnek tűnik, sok-sok robbanás, sok-sok klón/droid tank, meg minden amit ember el tud képzelni egy ilyen mértékű háborúban. Az első évad rylothi csatái már mik lesznek ehhez képest? Szinte semmik, pedig azok is azért milyen jók voltak a maguk idejében (másfél évvel ezelőtt), de hát a clone wars évadról-évadra fejlődik, és ez bizony meg is látszik.
Viszont ha már a régi rylothi csatáról beszéltünk, akkor meg kell említenem, hogy a rylothi szabadságharcosok is vissza fognak térni, az egyik jelenetben látni is lehet Syndulla tábornokot, ismerős még valakinek?
Ventress is sokkal nagyobb részt fog kapni az évadban. Valószínű meg is fog halni, és nagyon úgy tűnik hogy Dooku fog vele végezni Sidious parancsára, amiért a bérgyilkosnő kudarcot vallott - talán a kaminoi ügyben?
Ezután Dooku majd fog szerezni új tanoncot, aki Darth Maul-hoz hasonlóan sith harcos, ugyanabból a fajból.
Ami Ventress halálát illeti, csak egy dolog szúrja kissé az ember szemét. Ugyanis lesznek ezek az úgynevezett "Éjnővérek", és mintha az egyik jelenetben megpróbálnák feléleszteni Ventress-t. Persze lehet hogy csak én értelmeztem félre, de ha ez így lenne, az elég furcsa lenne, na de mindegy, majd meglátjuk mi sül ki ebből...
Ami az új helyszíneket illeti, a Kamino mellett még lesz jó sok, sajnos nem tudom mindegyikről hogy melyik, de az biztos, hogy a piros-ködös bolygó a Iridonia lesz, ami a Zabrak-ok szülőbolygója. Dooku itt fogja megkapni az új bérgyilkosát, és valószínű hogy az éjnővérekkel is itt találkozik, de ez nem biztos.
Mandalore egyébként vissza fog térni, és úgytűnik harcok is lesznek ott, és természetesen ha Mandalore, akkor Satine hercegnő is itt lesz, hogy ossza az észt :)
Aztán mások is vissza fognak térni, úgy mint Cad Bane, vagy épp a Toydariaiak királya.
Meg persze itt lesz a Delta Squad is, de róluk ugye már írtam külön bejegyzést.
Az a helyzet, hogy most kissé összeszedetlen voltam, kevés dolognak néztem utána, de most fő volt a sietség. Lehet hogy majd még fogok csinálni egy összetettebb, pontosabb bejegyzést, de egyelőre érjétek be ezzel, nomeg addig is nézzétek a trailert ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése