2010. augusztus 27., péntek

Delta Squad a 3. évadban!!! (!!!!!!!!!!!!)


A kezdetben kissé zavaros, fura félperces teaser után jött egy másfél perces, ami azért már jóval jobb volt, de azért még mindig kissé zavaros volt, és talán nem is kellően pörgős. Aztán jött a múltkori bejegyzésben látható rövidke trailer, ami sok újat nem tett hozzá az eddig látottakhoz, de ahhoz azért már így is elég volt, hogy már nagyon kezdjük várni az új évadot. Most pedig a Celebration V alkalmával kaptunk egy új trailert, ami felülmúl minden eddig látottat.
Na szóval már abban a trailerben is feltűnt a NAGY NÉGYES egy-két másodperc erejéig, de a Celebration V rendezvényen valaki - nemtudom hogy ki, de nagyon szépen köszönjük neki- lekamerázott a vetítésről egy olyan jelenetet, ahol a Delta Squad találkozik néhány jedivel. A videó nem túl jó minőségű, de attól még egyszerűen kötelező megnézni. Oké, lehet hogy kissé elfogult ez a bejegyzés, dehát ugye a delta osztag négy tagja (Boss, Scorch, Fixer és Sev) között ott van az én kedvenc klónom, FixerÉs...a fenébe is...Ő IS SZEREPELNI FOG A CW-ban!!!
Egyébként láthatólag ennek nem csak én örülök, hiszen a videó végét is tapsvihar fogadta. Azért jó lehetett ott lenni élőben, ennyi csodát látni, persze gondolom hogy

1. nem engednek be csak úgy akárkit, inkább csak újságírokat, tudósítókat, munkatársakat stb... persze lehet hogy nem így van, de a kettes pont akkor is bökkenő lenne
2. San Fransisco elég messze van.

Na mind1, még szerencse hogy létezik az internet, így mi is láthatjuk ezeket a csodákat. Egyébként lehet hogy majd még más dolgokat is közzéteszek majd itt online a rendezvénnyel kapcsolatban, de először gyönyörködjünk a rosszminőségű, ám aranyat érő mozgóképanyagban:

2 megjegyzés: