2010. augusztus 27., péntek

Ki legyen szeptember karaktere?

A nevek:

Anakin Skywalkel

Yoda

Cad Bane

Mace Windu

Obi Wan Kenobi

Padme

Feliratos Season 3 trailer!

A cím magáért beszél.

Season 3 Celebration V trailer

Bár sokan töltötték fel a youtube-ra a celebration V alkalmával bemutatott, véleményem szerint felejthetetlenül jól megcsinált trailert, a minőség az eredetiben a legjobb, én pedig nem adnék lejjebb a minőségből, ha egy ilyen profi trailerről van szó, szóval a youtube-ról nem akartam az sw.com-ról pedig nem tudtam (mivel hogy nem is lehet) belinkelni a videót, így csak annyit mondok kattanj rá shaak ti-ra, ha kiváncsi vagy a trailer-re , remélem érthető hogy gondoltam. Na de akkor magáról a trailer-ről is egy kicsit.
Elképesztő csaták, meglepően sok visszatérő szereplő - ami mellett azért ott van pár vadiúj is -, illetve egy csomó helyszín, amik között szintén vannak újak, de sok a visszatérő is. Bár ezek is mindha egy cseppet szebbek/kidolgozottabbak lennének mint régen, vagy legalábbis a rajtuk történt események remélhetőleg majd garantálni fogják, hogy ne azon törjük a fejünket, hogy "jééé, én ezt a helyet már láttam...".
A csaták között a kaminoi kapta a legnagyobb szerepet a trailerben. Lesz itt minden, fénykardpárbaj, Ventress, és a kémhajója, amire majd rá is fognak lőni a rakétavetős klónok, illetve a belső épületekben majd teljességgel el fog szabadulni a káosz, és hatalmas csatákat láthatunk majd. Ez persze nem is véletlen, hisz ez a klónok személyes háborúja, amit a hazájuk megtartásáért vívnak elkeseredett módon. Ja, és ha már klónok, Visszhang és Ötös is vissza fognak térni ebben a csatában.
A második Rylothi csata is nagyon igéretesnek tűnik, sok-sok robbanás, sok-sok klón/droid tank, meg minden amit ember el tud képzelni egy ilyen mértékű háborúban. Az első évad rylothi csatái már mik lesznek ehhez képest? Szinte semmik, pedig azok is azért milyen jók voltak a maguk idejében (másfél évvel ezelőtt), de hát a clone wars évadról-évadra fejlődik, és ez bizony meg is látszik.
Viszont ha már a régi rylothi csatáról beszéltünk, akkor meg kell említenem, hogy a rylothi szabadságharcosok is vissza fognak térni, az egyik jelenetben látni is lehet Syndulla tábornokot, ismerős még valakinek?
Ventress is sokkal nagyobb részt fog kapni az évadban. Valószínű meg is fog halni, és nagyon úgy tűnik hogy Dooku fog vele végezni Sidious parancsára, amiért a bérgyilkosnő kudarcot vallott - talán a kaminoi ügyben?
Ezután Dooku majd fog szerezni új tanoncot, aki Darth Maul-hoz hasonlóan sith harcos, ugyanabból a fajból.
Ami Ventress halálát illeti, csak egy dolog szúrja kissé az ember szemét. Ugyanis lesznek ezek az úgynevezett "Éjnővérek", és mintha az egyik jelenetben megpróbálnák feléleszteni Ventress-t. Persze lehet hogy csak én értelmeztem félre, de ha ez így lenne, az elég furcsa lenne, na de mindegy, majd meglátjuk mi sül ki ebből...
Ami az új helyszíneket illeti, a Kamino mellett még lesz jó sok, sajnos nem tudom mindegyikről hogy melyik, de az biztos, hogy a piros-ködös bolygó a Iridonia lesz, ami a Zabrak-ok szülőbolygója. Dooku itt fogja megkapni az új bérgyilkosát, és valószínű hogy az éjnővérekkel is itt találkozik, de ez nem biztos.
Mandalore egyébként vissza fog térni, és úgytűnik harcok is lesznek ott, és természetesen ha Mandalore, akkor Satine hercegnő is itt lesz, hogy ossza az észt :)
Aztán mások is vissza fognak térni, úgy mint Cad Bane, vagy épp a Toydariaiak királya.
Meg persze itt lesz a Delta Squad is, de róluk ugye már írtam külön bejegyzést.
Az a helyzet, hogy most kissé összeszedetlen voltam, kevés dolognak néztem utána, de most fő volt a sietség. Lehet hogy majd még fogok csinálni egy összetettebb, pontosabb bejegyzést, de egyelőre érjétek be ezzel, nomeg addig is nézzétek a trailert ;)

Delta Squad a 3. évadban!!! (!!!!!!!!!!!!)


A kezdetben kissé zavaros, fura félperces teaser után jött egy másfél perces, ami azért már jóval jobb volt, de azért még mindig kissé zavaros volt, és talán nem is kellően pörgős. Aztán jött a múltkori bejegyzésben látható rövidke trailer, ami sok újat nem tett hozzá az eddig látottakhoz, de ahhoz azért már így is elég volt, hogy már nagyon kezdjük várni az új évadot. Most pedig a Celebration V alkalmával kaptunk egy új trailert, ami felülmúl minden eddig látottat.
Na szóval már abban a trailerben is feltűnt a NAGY NÉGYES egy-két másodperc erejéig, de a Celebration V rendezvényen valaki - nemtudom hogy ki, de nagyon szépen köszönjük neki- lekamerázott a vetítésről egy olyan jelenetet, ahol a Delta Squad találkozik néhány jedivel. A videó nem túl jó minőségű, de attól még egyszerűen kötelező megnézni. Oké, lehet hogy kissé elfogult ez a bejegyzés, dehát ugye a delta osztag négy tagja (Boss, Scorch, Fixer és Sev) között ott van az én kedvenc klónom, FixerÉs...a fenébe is...Ő IS SZEREPELNI FOG A CW-ban!!!
Egyébként láthatólag ennek nem csak én örülök, hiszen a videó végét is tapsvihar fogadta. Azért jó lehetett ott lenni élőben, ennyi csodát látni, persze gondolom hogy

1. nem engednek be csak úgy akárkit, inkább csak újságírokat, tudósítókat, munkatársakat stb... persze lehet hogy nem így van, de a kettes pont akkor is bökkenő lenne
2. San Fransisco elég messze van.

Na mind1, még szerencse hogy létezik az internet, így mi is láthatjuk ezeket a csodákat. Egyébként lehet hogy majd még más dolgokat is közzéteszek majd itt online a rendezvénnyel kapcsolatban, de először gyönyörködjünk a rosszminőségű, ám aranyat érő mozgóképanyagban:

2010. augusztus 24., kedd

2010. augusztus 17., kedd

Visszajöttem

Nagyanyámnál voltam nem voltam fent igen sok dolog elmaradt és emiat én szégyellemmagam

Ma fent leszek skypon a címem gabortoth12
ugy 17:00 kor leszek fent


Metinen is játszok a 4 es szerveren a nevem gabortoth12 a piros virodalomban aqilán ch3

2010. augusztus 5., csütörtök

Hát ez nagy

Ahogy a youtube-on járkáltam videóról videóra
ezt találtam

Végre itt van! Megérkezet.

Ahogy mondtam A Joinnál(Linkhttp://starwarstheclon.blogspot.com/2010/07/join.html)
az első évad a blogon lesz és most itt van a blogon.

A várva várt film

Ahogy igértem itt van a

The Clone Wars : The Quest of R2D2

Jó szórakozást kívánok mindenkinek.

2010. augusztus 4., szerda

LEGO Star Wars: A klónok háborúja R2-D2 felkutatása magyar változat

A holnapi nap nagy nap csak várjatok

Holnap már komolyan kész

most már gondolom már meguntátok a várakozást de már holnapra már komolyan fent lesz a
star wars empira at war bemutatóvideó.

Season 3 trailer


Végre itt van, megérkezett! A trailer amire már a második évad befejezése óta várunk! Megérte várni? Igen! Sajnos a 3. évad trailere jóval rövidebb a másodikénál, de ezt leszámítva nincs okunk panaszkodni, mert amilyen rövid, annyira jó lett!
Na de mire is számíthatunk majd?
Nos, ha minden igaz Grievous hatalmas előretörést tervez, így láthatunk majd rettentően epikus, korábban ezekhez még csak nem is fogható űr-és felszíni csatákat.
Emellett Cad Bane, és Aurra is szervezkedni fog, a kérdés csak az, vajon ezt a "valóságban", vagy csak Ashoka álmaiban/megérzéseiben teszik?
Azt már tudjuk a félperces preview óta, hogy Ashoka álmai eléggé kiemelkedő szerepet fognak kapni, és bizony 1-2, a trailerben látott rész eléggé álomszerűnek tűnik.
Ott van például amikor Cad Bane Malastare-on(!) fénykard párbajozik (!!!) Kenobival. Kizárt, hogy ez valóságos lenne, annyira nem illik a képbe. Tippem szerint az ott látható rész inkább Ashoka-nak valami megérzése lehet álmában, hogy "Obi-Want veszély fenyegeti", vagy valami ilyesmi.
Aztán Aurra is csak kizárólag ilyen eléggé furcsa, teljesen álomszerű jelenetekben tűnik fel, szóval lehet hogy őt csak a tudatallatija szülte (a végén még a clone wars is annyira mélyen bele fog menni az álom témába, mint az
Eredet), de aztán meg ki tudja. Szóval Ashoka körül még továbbra is sok a furcsaság, részben már ezeknek a kiderülése miatt is várom annyira Október 1.-jét (ne értsetek félre, nem szeretném hogy hamar véget érjen a szünet), amikor majd elstartol a harmadik évad.
Na de most tegyük félre az álmok tanulmányozását, inkább lépjünk tovább.
Szóval a trailer azt sejteti, hogy lesznek itt harcok dögivel. Itt lesz az általam legjobban várt rész(ek?), ugye amikor a droidok (gondolom a Grievous féle előretörés eredményeként) elérik Kamino-t, és megtámadják a Klónok hazáját, Kamino-t. Valószínűleg eléggé elkeseredett harcot fognak vívni, és a trailer is ezt igazolja. Lőgyakorlati termekben, szűk folyosókon, mindenhol fog folyni a harc, ahol elég sokan fogják képviseltetni magukat. Anakin, Obi-Wan, Shaak Ti, Rex, és a második évadban teljesen háttérbe húzódó Ventress is visszatér. Ha emlékeztek még a Rookies-ban említették, hogy ő kaminoi kém lenne. Lehet hogy az ő segítségével tudnak majd eljutni Kamino-ra. Magyarán Grievous-nek sikerülni fog az, amit a Rookies-ban nem tudott megvalósítani.
Emellett még láthatunk rövid részletet egy eléggé epikusnak tűnő, és rengeteg hajó részvételével lezajló űrcsatából, illetve Di mester is harcba fog szállni klóncsapataival egy bolygón, ami a találgatások szerint Ryloth. Persze én nem mondom biztosra, hogy az. Mindenesetre ha igen, akkor érdemes összehasonlítani az első évadban látott változatával. Ugye-ugye, hogy mennyivel színesebben, és szebben néz ki?
Gondolom nem csak az első és a második, hanem a második és a harmadik évad között is történt egy hangyányi szépítés, bővítés. Persze ha nem így lenne, akkor sem mondhatjuk azt, hogy "de hát akkor nem fejlődik semmiben sem az új évad...", mert elég ránézni a csatákra. Nekem az az érzésem, hogy sokkal nagyobban, és az eddig látottak alapján nem elképzelhetetlen, hogy jobbak is lesznek ezek a csaták.
Nagyon sok kérdés felmerülhet még a trailerrel kapcsolatban, remélem hogy a távolinak tűnő Október 1.-ig még fognak valami videót publikálni a nekünk. Jó lenne.

Ja, és egyébként már feltűnik itt is az új sisakforma, de úgytűnik hogy egyelőre még csak kevés klón fog olyat hordani. Nem lepődnék meg, ha szépen lassan egyre több új sisak lenne látható.

Star Wars The Colne Wars Season Three priew

Itt van a harmadik évad intrója. A hosszabbat holnap. Vagyis ma

2010. augusztus 3., kedd

Boba Fett is Starkiller nyomába ered


Nem sokat ragoznánk: a lényeg benne van az eredeti cikkben (a mellékelt illusztrációval együtt). Az sg.hu írására Bálint barátunk hívta fel a figyelmünket.
"A Star Wars univerzum eddigi legsikeresebb játéka volt a The Force Unleashed, amelynek október 26-án meg is érkezik a folytatása.
A most zajló Comic-Conon a LucasArts is kint van és egy újabb meglepetéssel szolgált a rajongóknak. Amint az az itt megtekinthető videón is látszik, Darth Vader a népszerű fejvadász, Boba Fett segítségét kéri Starkiller eliminálásában. Ehhez egy, a játékos számára jelen pillanatban még ismeretlen hölgyet kell elkapnia és mintegy csaliként használni.
A Star Wars: The Force Unleashed II főhőse az első részben megismert Starkiller egyik elrontott klónja lesz, akit Vader nagyúr egy korábban látott videó szerint ki akar végeztetni, ám hősünk megszökik a Kamino bolygóról és elindul, hogy felkutassa korábbi célpontját, Rahm Kota generálist."

Star Wars Rajongó

Gondolom te is szeretnél Te is Star Warsos témát.

Öltöztesse fel böngészőjét a könnyen használható témák valamelyikével.

Link:http://www.getpersonas.com/hu/gallery/All/search?p=star+wars&search.x=8&search.y=14

A hét tárgya:ARATECH 74-Z KATONAI SPEEDER BIKE - birodalmi gyorsfelderítő, és járműve


Hosszúság: 3 méter
Csúcs sebesség: 500 km/h
Személyzet: 1 pilóta, 1 utas és 300 kilogramm teher
Fegyverzet: 1 könnyű ágyú
Védelem: könnyű páncél lemezek

A hét embere:Jar jar binks



Jar Jar Binks a Naboo bolygón élő gungan faj egyik tagja, akit ügyetlensége miatt baleseteket okozott, ezért Nass főnök száműzte Otoh Gungából, a gungan fővárosból. Később azonban, mikor a Kereskedelmi Szövetség a bolygót megszállta, Nass hősies tettei (főképp a naboo embereivel való megegyezésben játszott szerepe) miatt visszafogadta és tábornokká léptette elő. Közvetlenül a klónháború kitörése előtt Amidala szenátornő helyettese lett a Szenátusban.

Palpatine és jobbkeze, Amedda könnyedén rávették a jólelkű és naiv gungant, hogy indítványozza a főkancellár rendkívüli jogokkal való felruházását (mentségére szolgál, hogy Palpatine olyan, általában helyesen ítélő lényeket is orruknál fogva vezetett, mint Padmé Amidala, vagy a Galaxisméretű bölcsességgel rendelkező Yoda mester, illetve az egész Galaktikus Szenátus többsége, akik megszavazták az indítványt). Binks helyettes szenátor indítványa nyomán Palpatine a klónhadsereg főparancsnokává vált, ezáltal óriási hatalom került a kezébe.

Binks látható a Padmé temetését bemutató képkockákon (A Sithek bosszúja).

További sorsáról a filmsorozat nem beszél, más források pedig ellentmondásosnak tűnnek. Felsorolják a Palpatine-ellenes Kétezrek Petíciója aláírói között, akiket az Uralkodó árulóknak nyilvánított és számosakat megöletett, ugyanakkor más források szerint sokáig az Uralkodó szolgálatában állt, aki annyira megbízott benne, hogy kényes diplomáciai feladatokat bízott rá.

Elutazok

Bocs fiuk de nekem most el kel mennem nyaralni de mire visszajövök addigra fent lesz az új videó

2010. augusztus 1., vasárnap

Metin 2


Hát ilyet se látni minden nap lát ilyet az ember. A történet az hogy ilyen
Metinkövek potyognak az űrből.
Oké. Szerintem ha egy ekkora kő
belecsapódna egy ekkora hídba
szerintem a hídnak össze kell
omlania.


Nem???

GTA: San Andreas :O


Hát amikor ezt megláttam.
Picit különösen parkoltam.
Remélem rendőrbácsi nem
büntet meg ezért.

A videó késik

Bocs hogy még nem raktam fel a Star Wars empire at wart vagy
a clone wars harmadik évad intróját. Iszonyatosan sok a dolgom.



BOCS