2010. szeptember 16., csütörtök

3. évad





3. Évad 1. rész Clone Cadets

Helyszíne:Kamino

Szereplők:Shaak Ti, Bric, El-Les, Fives, Echo, Heavy

Rövid ismertetés: Támad éri a Kamino bolgygót a Domino osztag feladata hgy megvédje a bázist Shaak Ti, El-Les és Bric csak nézik a csatát mert ugy gondollják hogy ez egy próba a Domino osztag számára. Hogy mi lesz a csata végkimenetele? A részből kiderül.


3. Évad 2. rész Arc Trooper

Helyszíne: Kamino

Szereplők:Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Asajj Ventress, General Grievous, Shaak Ti, Lama Su, Fives, Echo, Rex, Cody, 99

Rövid ismertetés: Kaminót az eddiginél is erősebb támadás éri Anakin Skywalker és Obi Wan Kenobi a bolygóra megy hogy segítsen az életben maradott klónoknak. A bégyilkos Assajj Ventress és Grievous is a boolygón tartózkodik. Vajon a klónok és a jedik megmentik Kamino-t? A részből kiderül.

A Domino osztag

Az 3. Évad első részében Clone Cadats (Klón Kadétok-ban.) egy új osztag jelenik meg a neve Dominó osztag. Rajtuk áll vagy bukik hogy Kamino-t elfoglalják vagy sem. Az osztag ismeretebb tagjai Hevy és Fives Magyarul:Ötös és Viszhang. Briks és El- Les kivülröl szemmel követik az eseményeket. Szerintük ez egy próba a csapat számára. Shaak Ti viszont aggódik ,hogy nem kéne ilyen nagy veszélynek kitenni az osztagok. Hogy mi lesz a csata végkimenetele? Majd meglátjuk!

Itt két kép az osztagról:

4 megjegyzés: