2010. szeptember 29., szerda

Bocs de nem tudtam felrakni a blogra mert max 100MG foglalhat ez meg 300 valamennyi

1 rész :

Feliratos rész letöltése (KATT)

2 rész:

Feliratos rész letöltése (KATT)

3 rész:
Video magyar felirattal együtt: Katt Ide

2010. szeptember 27., hétfő

2010. szeptember 24., péntek

Rylot

3. évad 3. része, a Supply Lines az első évad Ryloth-epizódjainak az előzménye lesz, így láthatólag még a szabadságharcosok sem annyira kimerültek, és még a Köztársaság is segíti őket (amit ugyebár később majd ismét meg fog tenni). Ahogy elnézem a videó preview-t, ütős csatákból majd most sem lesz hiány, van egy olyan érzésem, hogy ez elég rendesen oda fog tenni az első évados ryloth részeknek, ami azért nagy szó!

2010. szeptember 23., csütörtök

Első két rész

Amikor ezt írom, még én sem láttam a harmadik évad első két részét, de már töltöm le, és nektek is csak azt tudom javasolni, hogy tegyetek hasonlóképp, ugyanis már tölthető a két rész, egy videóban. Amennyiben felirat is lesz hozzá, majd azt is belinkelem ide, és azt is le lehet majd tölteni hozzá. Tervezek majd csinálni egy olyan verziót, amiben benne van az adott epizód feliratostul, és ezt majd így egybe le lehet majd tölteni a duckload-ról. A letöltési linkje majd a részértékelés alatt is elérhető lesz.

Videó letöltése:
KATT IDE
Felirat letöltése:
KATT IDE

2010. szeptember 19., vasárnap

A hét embere:Han Solo


Han Solo adatai
Faja ember
Neme férfi
Foglalkozása Millennium Falcon (Ezeréves Sólyom) kapitánya, később a Lázadó Szövetség tábornoka
Anyabolygó Corellia
Frakció Lázadó Szövetség, Új Köztársaság

A hét tárgya:INCOM CORPORATION T-65C-A2 X-SZÁRNYÚ


  • Gyártó: Incom Corporation
  • Hajtómű: 4 db Incom 4L4 fúziós ion hajtómű
    opció: 4 db Incom 4j.4 fúziós torló hajtómű
  • Méretek: hossz 12,5 m; fesztáv 8 m;
  • Tömeg: üres tömeg 14 800 kg; maximális felszálló tömeg függesztménnyel 21 500 kg
  • Szenzorok: Carbanti rendszerű szenzor sor
  • Fegyverzet: 4 db Taim & Bak KX9 lézer ágyú; 2 db Krupx MG7 proton-torpedó vető

2010. szeptember 17., péntek

3. évad TOP 5 várólista










A harmadik évadot már sokan várják, többnyire sok dolog miatt. Ezzel én is így vagyok, és most összeállítottam nektek egy TOP 5-ös listát, hogy úgy konkrétan mégis mik azok a dolgok, amik miatt én most a legjobban várom az évadot. Természetesen kizárt, hogy CSAK ezek lesznek jók, ahogy a múltkori évadnál, valószínűleg most is csak néhány részből vannak a trailerbe berakott jelenetek. Viszont egyelőre csak az alapján itélhet az ember, amit előzetesen látott, na de akkor nézzük is:

5. helyezett: Ahsoka álmai
"Always in motion is the future, and many possible futures there are." Szinte alig van olyan season 3-as videó, ahol ez a mondat ne hangzott volna el, azt is megtudhattuk már hogy Ahsoka-nak elég para látomásai/álmai lesznek majd, és a trailerben látottak alapján nehéz megmondani, hogy mi az ami téves, és mi az ami valós. Bármennyire is tartom én furának ezt a dolgot, attól még tény hogy pont emiatt szerintem mindenki nagyon kiváncsi arra, hogy mit is fognak ebből kihozni. Én is az vagyok.

4. helyezett: A Halálőrség visszatérése
Az igazság az, hogy a Halálőrségnek még koránt sem áldozott le, s ezt nem csak a Duchess of Mandalore befejezése, hanem a harmadik évad trailere is igazolja. Én szerettem a Halálőrséges részeket (mondjuk a Voyage of Temptation annyira nem volt nagy kedvenc), és kiváncsi vagyok hogy mi lesz Mandalore sorsa. A trailer alapján utcai harcokra is számíthatunk majd, király ;)
3. helyezett: II. Ryloth-i csata
Több mint valószínű, hogy a már jól ismert twi'lek bolygó majd a szepik űrbéli előrenyomulásának az okából válik majd ismét hadszíntérré. A Kamino-val ellentétben még nemigen tudni, hogy lesz-e majd (megint) űrcsata a bolygó felett, de végül is mindegy, hisz a "földi"csata is igen látványosnak akciódúsnak igérkezik. Persze kérdés, hogy felül tudja-e majd múlni az első évadban láthatót, az eddigiek alapján nekem úgytűnik, hogy igen. Ezért is várom már annyira. Ja, és természetesen megint találkozhatunk majd a szabadságharcosok vezetőjével, Syndulla tábornokkal, ami pedig a jediket illeti, Di mestert (új szereplő a sorozatban) láthatjuk majd.
2. helyezett: Kamino
Nincs az a Season 3-as várólista, amiről ez kimaradhatna. A Star Wars filmekben nekem messze a Kamino volt a legszimpatikusabb bolygó, és bántam is nagyon, hogy eddig nem tűnt fel a sorozatban, de most mindez megváltozik, és egy olyan epikus, elkeseredett küzdelmet láthatunk még itt, hogy az hihetetlen. Szerencsére már elég sok részt láthattunk belőle eddig is (Ventress vs. Anakin fénykardpárbaj, űrcsata a bolygó felett, lézerzápor mindenhol, polipdroidok stb...), én mégis úgyérzem hogy majd még ezen túl is képes lesz minket meglepni a Kaminoi csata, tényleg nagyon várós, de szerintem akik látták a trailereket azoknak nem kell magyaráznom, hogy miért.
1. Ventress sorsa
Mondhattok aminek csak akartok, de erre még Kamino-nál is kiváncsibb vagyok. Persze szerintem mindenkit foglalkoztatnak, hogy a sorozatban látható szereplők (Ahsoka, Rex, Ventress) sorsa végül mi lesz, és nagyon úgytűnik, hogy Ventress-é itt most ki fog derülni. Azt már lehet tudni, hogy a mestere ellene fog fordulni, ő pedig az éjnővérekhez megy segítéségért, de hogy ennek az egésznek mi lesz a vége... nos arra nagyon kiváncsi vagyok.

Részemről ez az öt legjobban várt dolog a harmadik évadból. Ti is megoszthatjátok véleményeteket kommentben.

2010. szeptember 16., csütörtök

Feliratos Season 3

Igen a cím magáért beszél amikor elkezdődik a harmadik évad itt is elkezdődik az élet a harmadik évad itt lesz feliratozva a blogon NEM VICC

3. évad





3. Évad 1. rész Clone Cadets

Helyszíne:Kamino

Szereplők:Shaak Ti, Bric, El-Les, Fives, Echo, Heavy

Rövid ismertetés: Támad éri a Kamino bolgygót a Domino osztag feladata hgy megvédje a bázist Shaak Ti, El-Les és Bric csak nézik a csatát mert ugy gondollják hogy ez egy próba a Domino osztag számára. Hogy mi lesz a csata végkimenetele? A részből kiderül.


3. Évad 2. rész Arc Trooper

Helyszíne: Kamino

Szereplők:Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Asajj Ventress, General Grievous, Shaak Ti, Lama Su, Fives, Echo, Rex, Cody, 99

Rövid ismertetés: Kaminót az eddiginél is erősebb támadás éri Anakin Skywalker és Obi Wan Kenobi a bolygóra megy hogy segítsen az életben maradott klónoknak. A bégyilkos Assajj Ventress és Grievous is a boolygón tartózkodik. Vajon a klónok és a jedik megmentik Kamino-t? A részből kiderül.

A Domino osztag

Az 3. Évad első részében Clone Cadats (Klón Kadétok-ban.) egy új osztag jelenik meg a neve Dominó osztag. Rajtuk áll vagy bukik hogy Kamino-t elfoglalják vagy sem. Az osztag ismeretebb tagjai Hevy és Fives Magyarul:Ötös és Viszhang. Briks és El- Les kivülröl szemmel követik az eseményeket. Szerintük ez egy próba a csapat számára. Shaak Ti viszont aggódik ,hogy nem kéne ilyen nagy veszélynek kitenni az osztagok. Hogy mi lesz a csata végkimenetele? Majd meglátjuk!

Itt két kép az osztagról:

2010. szeptember 8., szerda

A hét tárgya: LAAT


Adatok:

A LAAT/i Magassága 6,1 méter és Szélessége 17 méter. A hajó legénysége 1 pilóta 1 segédpilóta és lövész és 2 lövészből áll. Egyszerre 30 klónt tud szállítani. Fegyverzete 3db gyalogságellenes lézerágyú 4db összetett lézerágyú 2db tömeglövős lézertorony 8db levegő-levegő és föld-levegő rakéta Droidlövő lézerágyú(a Klón Háborúk közepe felé, számuk ismeretlen.)Kiegészítők és járművek 4db speeder-bike és 1db IM-6 orvosdroid.

Szerepe:

A katonákat minél gyorsabban a harctérre jutatása. Fegyverzetei miatt kisseb ellenséges csapatok megsemmisítésére és képes út közben. Egy esetleges kényszerleszállás után sem maradnak védtelenek a katonák, mert ott vannak az ágyúk amivel tüzet nyithatnak a támadókra.

LAAT/c:

A LAAT/c a LAAT/i egy átalakított formája, amit arra terveztek hogy járműveket (PL:tankokat szállítson a csatatérre.)

LAAT/i Értékelés:

Szerintem ez egy nagyon sokoldalú hajó. A fegyverzete is kiváló. Kisebb hajókkal el tud bánni, de a nagyobbakkal szemben nincs esélye.Sok LAAT-ot láttam lezuhanni a részekben, mert a védelme nem túl jó. A célzott lövések ellen a hajónak kevés az esélye hogy elkerülhesse a találatokat.