2010. július 20., kedd

Extra

KLÓNGYÁRTÁS

A
misztikus jedi, Sifa-Dyas rendelte a kaminoi klónozóktól a titkos hadsereget, amelyet egyetlen egyéből fejlesztettek ki. Egy Tyranus nevű ember választotta ki a klónforrást: Jango Fettet, akinek természetes harci képességei és hihetetlen állóképessége kiváló alapokat jelentettek az ideális katonagyártáshoz. A kaminoi főtudós, Ko Sai irányításával megváltoztatták a klónok genenetikai programját, hogy kétszer olyan gyorsan fejlődjenek, mint egy normális ember, és mentálisan finoman áthangolták, hogy engedelmeskedjenek a hatalomnak. Mindenre kiterjedő edzésterv segítségével formálják a klónok egyéniségét és képességeit a nevelés során. A gigászi munka eredménye egy olyan hadsereg, amelyben sebészi pontossággal készült klónkatonák szolgálnak.

A fiatal klónok kétszer olyan gyorsan fejlődnek, mint egy átlag ember. Így hihetetlen sebességgel igénylik az információt, de csak feleannyi idejük jut a feldolgozásra. Az élettapasztalat hiányát olyan oktatási rendszerrel pótolják, ami a hadi ismeretek oktatására koncentrál az elméleti tudással szemben. Ráadásul egy különleges berendezés segítségével úgy változtatják az agyhullámokat, hogy a klónoknak növekszik a felfogóképességük

A kaminoiak a klónok minden egyes rezdülését igyekeznek kontrollálni, de a tökéletes egyensút nehéz fenntartani, mert minden élőlény biokémiájában bekövetkezhetnek apró változások. Ko Sai kutatás vezető a klónok fejlődése során rendszeres ellenőrzéseket végez, hogy kiszűrje azokat az egyedeket, amelyek eltértek a szabványtól. Az elváltozott klónok külön kezeléseken esnek át, hogy helyrehozzák őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése