2010. július 30., péntek

Az óra csal

Ahogy látjátok a bejegyzés után van egy óra KÉREMSZÉPEN CSAL 14:08at mutat a legutóbbi bejedzésnél ez nem igaz. Majd számítsátok ki hogy mennyit késik.



ÉS HOGY LEHET ÁTÁLíTANí MONDJA MÁR MEG VALAKI

AKI LEGHAMARABB MEGMONDJA AZT MEGHíVOM EGY FAGYIRA EGY KÉTGÖMBÖSRE

Star Wars The Colne Wars Season Three


Mint lehet látni itt vannak az új sisakok bírnám ha részről részre egyre több lenne. A videót majd holnap rakom fel mert ma már nem lenne rá idő.

Augusztus:Rex


Ahogy megígértem itt van a kép.
Azért nem 1sején rakom fel mert
akkor nem leszek itthon. Tehát
Augusztus karaktere Rex.

2010. július 28., szerda

Update

Már hozzákezdtem a következő játékhoz. Gondolom már rájöttetek hogy a következő játék a Star Wars Empire at war. Egy hét múlva fent lesz.

A hét tárgya:Köztársasági csatahajó


  • Hossz: 752 m
  • Gyártó: Rothana Heavy Engineering
  • Fegyverzet: 12 turbólézer lövegtorony, 24 lézerágyú, 4 torpe

    Fegyverzet, tűzvezérlés

    Bár a monstre szerkezet elsődleges feladataként a Köztársaság fegyveres erőinek célba juttatását határozták meg, mégis hadihajóként anyakönyvezték. Ennek megfelelően kellet a fedélzeti fegyverzetéről is dönteni. Az önvédelmi és támadó fegyverzet gerincét 12 darab négycsövű turbólézer üteg adja. Lehet, hogy az Acclamator egyes rendszerei (reaktor, hajtóművek) nem képviselik a technológia csúcsát, ám a fegyverzete mindenképpen túlhaladja korát. A modern és hatékony önvédelmi fegyverzet kialakítására már csak azért is szükség volt, mert ezek a hajók nem hordoznak, az önvédelmi feladatokat is ellátni képes vadászgépeket. A K19-es ágyútornyok nagy részét a törzs felső részén, annak hossztengelyében osztották el.dóvető cső

A hét embere: Obi Wan Kenobi


A bátor és nyugodt természetű Jedi Mester, Obi-Wan Kenobi, tábornokként szolgál a klón hadseregben. Annak ellenére, hogy kitűnően bánik a fénykarddal, Obi-Wan gyakran felismeri, hogy nem a harc az egyetlen megoldás. Obi-Wan nemrég tanúja lehetett, hogy Anakin igazi Jedi lovaggá vált, és kedvtelve nézi, ahogy egykori Padawanja saját önfejű tanítványát okítja.


Faj: Ember

Szövetséges: a Jedik, a Galaktikus Köztársaság

Fegyver: Fénykard


2010. július 27., kedd

Augusztus Rexé

Ahogy megnéztem a megjegyzéseket úgy döntöttem Rex lesz Augusztus karaktere.

2010. július 23., péntek

Ki legyen Augusztus karaktere??

Az alábbiak közül lehet választani:

Obi-Wan Kenobi
Grievous
C3po
R2-D2
Rex

A döntés rajtatok áll.

2010. július 22., csütörtök

2010. július 20., kedd

Satr Wars Battlefort 2 2.rész

Kicsit késve de itt van a második rész. Szerintem az űrhajós pályák a legjobbak. Azt még el kell mondanom hogy A Movie Maker egyszersem fagyot le.

Picit halk úgyhogy tekerjétek makszimra a hangerőt.

Jó szórakozást.

Extra

KLÓNGYÁRTÁS

A
misztikus jedi, Sifa-Dyas rendelte a kaminoi klónozóktól a titkos hadsereget, amelyet egyetlen egyéből fejlesztettek ki. Egy Tyranus nevű ember választotta ki a klónforrást: Jango Fettet, akinek természetes harci képességei és hihetetlen állóképessége kiváló alapokat jelentettek az ideális katonagyártáshoz. A kaminoi főtudós, Ko Sai irányításával megváltoztatták a klónok genenetikai programját, hogy kétszer olyan gyorsan fejlődjenek, mint egy normális ember, és mentálisan finoman áthangolták, hogy engedelmeskedjenek a hatalomnak. Mindenre kiterjedő edzésterv segítségével formálják a klónok egyéniségét és képességeit a nevelés során. A gigászi munka eredménye egy olyan hadsereg, amelyben sebészi pontossággal készült klónkatonák szolgálnak.

A fiatal klónok kétszer olyan gyorsan fejlődnek, mint egy átlag ember. Így hihetetlen sebességgel igénylik az információt, de csak feleannyi idejük jut a feldolgozásra. Az élettapasztalat hiányát olyan oktatási rendszerrel pótolják, ami a hadi ismeretek oktatására koncentrál az elméleti tudással szemben. Ráadásul egy különleges berendezés segítségével úgy változtatják az agyhullámokat, hogy a klónoknak növekszik a felfogóképességük

A kaminoiak a klónok minden egyes rezdülését igyekeznek kontrollálni, de a tökéletes egyensút nehéz fenntartani, mert minden élőlény biokémiájában bekövetkezhetnek apró változások. Ko Sai kutatás vezető a klónok fejlődése során rendszeres ellenőrzéseket végez, hogy kiszűrje azokat az egyedeket, amelyek eltértek a szabványtól. Az elváltozott klónok külön kezeléseken esnek át, hogy helyrehozzák őket.

A hét tárgya:slave1



Jango Fett jellegzetes űrhajója a Kuat Systems Engieering Firespray osztályú fegyveres járőrhajójaként kezdte pályafutását, rendőrségi őrhajónak, tervezték eredetileg. Az Eredeti Firespray 31-est csak rövid ideig gyártották és mára nagyon kevés maradt, de azok is teljesen átalakítva. A hajó hossza 21,5 méter, egy pilótának és hat fogolynak jut hely benne, szállítókapacitása 40 metrikus tonna. Az öregedő egzotikus járművet tulajdonosa a híres fejvadász is többször átalakította, hogy a Slave I megfeleljen szakmája speciális kihívásainak. A hajót zsúfolásig teletömte különféle érzékelőrendszerekkel, nagy teljesítményű pajzsgenerátorokkal és számos más kiegészítő fegyverzettel. A katonai érzékelők zavarására szolgáló különleges berendezés sem éppen törvényes úton jutott Boba Fett birtokába.

A hét embere: Jango Fett


Jango Fett fiatalon árva lett, egyszerű farmer családját banditák brutálisan megölték. 10 éves korában találkozott Jaster Mereelel, aki magához fogadta és edzette, majd megismertete a nehéz zsoldos élettel. Nagy harcossá vált, mivel megtanulta a túlélést a legzordabb körülmények között is. Bár a Jedik megszüntették a Mandalori Protektorátust, Jango azon kevesek közé tartozott akik még mindig hordták a fegyverzetüket.

Jangot Darth Tyranus, vagyis Dokuu gróf bízta meg azzal a feladattal, hogy a Köztársaság számára a Kaminón készülő klónhadsereg mintaegyede legyen. Fett nagy díjazásban részesült, de volt egy furcsa kérése is: egy olyan klón, akit a fiaként nevelhet. Ez lett Boba Fett, aki később a Galaxis egyik leghírhedtebb fejvadászává lett.

Közben Jango megbízást Dokuutól (Nute Gunray megrendelésére) Padmé Amidala szenátornő megölésére. Több sikertelen merénylet után a célszemély ezúttal életben maradt. Jango kénytelen volt megölni a jedi testőrök által fogságba ejtett társát, Zam Vessellt egy mérgezett kaminói szablyatűvel. A szablyatű azonban a geonosisi összeesküvés nyomára vezette a Jediket, amelyben Jango megbízói is részt vettek. Ez azonban nem volt teljesen véletlen, hanem a Sithek tervei szerint történt, hiszen különben sohasem tört volna ki a klónháború. Ezáltal Jango Fett nagyon jelentős láncszem a Galaktikus Birodalom felemelkedésében.

Amikor Mace Windu lefejezte Jangot, Boba Fett szerezte meg az apja sisakját. Különböző könyvek és filmek szerint, Jango és fia is, fejvadászként és politikai alakok személyes testőreiként is (mint Dooku gróf és Palpatine) szolgáltak. Ezáltal indirekt módon segítették a birodalom erősödését.


Faja ember
Neme férfi
Foglalkozása Fejvadász
Gyermekei Boba Fett (klón)
Anyabolygó Mandalore
Frakció Független Rendszerek Konföderációja
Mandalori Protektorátus

2010. július 17., szombat

Visszajöttem

Hát igen én szerintem el is lehet kezdeni a videónak a fojtatását tehát ígérem hogy kedden már fent lesz

2010. július 9., péntek

Jövőhétre kész

Igen nem tudom megcsinálni mert a játékkal valami gond van. Míg én a táborban leszek addig a szerelők majd megjavítják.









Ja és hajrá Hollandia

2010. július 8., csütörtök

Boba Fett


Ahogy megígértem itt van a nagy Boba Fett

Készítés

Mielőt valaki megkédezné hogy csinálom a videót
Felvenni:
FRAPS
Összerakni:
Windows Movie Maker
Jó hogy így írtam vagy legyen nagyobb.

2010. július 7., szerda

Satr Wars Battlefort 2 karakterek

Ahogy megígértem a klón a droid és a hősöket megmutatom.(bobát már nem tudtam bocs majd töltök fel rólla képet).

2010. július 6., kedd

Update

Már hozzá is láttam az új videó készítéséhez és még hozzáteszem hogy nem lesz olyan szar mint az előbbi. Kb úgy 19én kész lesz(mert elmegyek táborba (amit már mondtam))

Elnézést

Ahogy eszembe jutot a nap embere szerintem nincs annyi karakter mint ahány nap és ez azt jelenti hogy mostantól hét embere lesz (ez természetesen a nap tárgyára is igaz lesz)de ez már így marad.

2010. július 5., hétfő

A nap tárgya:AT-ST


* Gyártó: Kuat Drive
* Magasság: 8.6 m
* Tömeg: 32 t
* Hajtómű: 1 db Kuat Drive KD-X2
* Fegyverzet: 2 db SFS-A2 iker sugár vető; 1 db SFS-A1 sugár ágyú;
* 1 db X-A10 gránátvető

Satr Wars Battlefort 2 1.rész

Sok kín és hajszáltépdelés után sikerült.Bocs a videóért hogy ilyen szar a grafika

Előrejelzés


2010.07.10.(szombaton)nem leszek itthon egy hétig és nem igen fog haladni az oldal de ígérem hogy mire visszajövök sok érdekesség lesz. Addigis felrakok egy Star Wars-os háttérképet remélem tetszik.

Update


Lehet hogy ma délután kész lesz a legelső Star Wars-os videó.
A neve Star Wars Battlefort 2.De lehet hogy holnap mert van mikor a windows
Moive Maker lefagy.

A nap embere:Cad Bane


A hatalmas fegyverarzenállal rendelkező Bane a galaxis egyik legfélelmetesebb fejvadásza.


Faj: Duros

Szövetséges: Saját maga

Fegyver: Custom LL-30 sugárpisztoly

Jármű: Xandu Blood

2010. július 4., vasárnap

Join

Nemsokára (nem tudom mikor) az első évad az oldalon lesz.
Addig is lesz sok más pl.: játékrészletek

A nap tárgya:AT-AT


Adatok
  • Gyártó: Kuat Drive
  • Hossz: 20 m
  • Magasság: 15 m
  • Tömeg: 76 t
  • Hajtómű: 2 db Kuat Drive KD-XX
  • Fegyverzet: 2 db SFS-X5 nehéz lézer ágyú; 2 db SFS-X3 sugár ágyú

Fénykard


Markolat: Ez az a része a fénykardnak, amit a harc közben fogunk. A markolat a fénykard hátán helyezkedik el, hogy a többi, létfontosságú rész meg ne égesse a Jedi kezét. Minden Jedinek egyedi markolata van, amit saját maga készít.

Erőörvénygyűrű: A markolat fölött helyezkedik el. Ez biztosítja a többi részt a kifogástalan működésre, és ez a rész határozza meg a szabályzókat.

Kristály: A kristály lehet bármilyen, fénykardba való kristály. Ahhoz, hogy a Jedi készíteni tudjon fénykardot, kristály is kell, ezért fel kell mászni az Illum hegyre és beszerezni egyet vagy valamelyik kristálylelő barlangba, például a Dantooine-n. A kristály határozza meg a pengeszínt.

Pengehossz-szabályzó: A kardnak ez a része meghatározza a penge hosszát. A szabályzó egy csavar, és minél többet tekerünk rajta, annál hosszabb lesz a penge.

Pengeerő-szabályzó: A pengeerő-szabályzó a penge erejét határozza meg. Ugyanolyan csavar, mint a pengehossz szabályzó.

2010. július 3., szombat

A nap embere


Anakin Skywalker

A fiatal és merész Jedi Lovag, Anakin Skywalker a Köztársaság szeparatisták ellen küzdő klón hadseregét vezeti. Lobbanékony és vakmerő mint mindig, és soha nem fél kockáztatni. Bízik abban, hogy az Erő segítségével minden veszélyes helyzetből győztesen kerül ki. Yoda, hogy felelősségre tanítsa Anakint, egy ifjú Padawant, a kiszámíthatatlan természetű Ahsoka Tanot adja keze alá.

Faj: Ember

Szövetséges: a Jedik, Galaktikus Köztársaság

Fegyver: Fénykard


Bemutatkozás

Sziasztok a nevem GAbi és csak unalomból készítettem ezt a blogot de nem unalomból fogom hásználni. Ez az első blogom remélem tudtok benne segíteni. Előre is köszönöm.